Què feim

 Des de  cercaviles sense pirotècnia, actuacions del  grup de percussió Ànimes de So, laberints per a Tots Sants i potents... Ens agrada el que feim, i gaudim de compartir la cultura del foc i el correfoc amb la qualitat Factoria de So, a l'abast de totes les associacions i pobles.

Cercaviles

A les cercaviles o actuacions sense pirotècnia  hi participen  dimomis amb torxes, dimonis amb motoserra, dimonis bufadors, malabars amb foc acompanyats per la batukada, i amb pirotècnia de baixa intensitat. Gran vistositat amb molt renou, música, festa i la tradició que comporta els dimonis. Ideal per a un  inici d'una festes patronals, desfilades.......

Correfocs

Totes les actuacions amb pirotècnia poden ser estàtiques en un carrer o plaça o amb un recorregut (cercavila), o bé combinar ambdues coses.

Correfocs petits

Els correfocs petits són curts però amb intensitat, que és el que caracteritza la nostra colla. Inici amb una intro amb dimonis amb torxes, motoserra, bufadors, amb pirotècnia de baixa intensitat i molta interacció amb el públic, acompanyats per la batukada. Després d'un breu impàs s'inicia l'espectacle amb pirotècnia, dimonis amb carretilles i aparells de foc –amb intensitat creixent– per acabar amb una encesa conjunta de tots els dimonis, traca final.

Correfocs mitjans

En els correfocs mitjans introduïm la bastida-escenari, de fins a deu cossos amb 6 punts de pirotècnia i dinàmica, amb un dimoni encarregat d'anar encenent els diferents punts de foc i de cridar l'atenció del públic que veu l'espectacle, il·luminació fixa vermella, i unes portes metàl·liques (portes de l'infern), pirotècnia volada, aparells i bèsties de foc.

Iniciam l'espectacle amb una intro amb dimonis amb torxes i bengales vermelles amb pirotècnia de baixa intensitat i molta interacció amb el públic, acompanyats per un dimoni amb motoserra, dimonis bufadors, i la batukada, intro que sempre té una teatralització que ens porta a les portes de l'infern (bastida-escenari), que donarà inici del correfoc amb pirotècnia, dimonis amb carretilles alternant amb els aparells i bèsties de foc, i la bastida-escenari amb els sis punts de foc fixos, amb molta intensitat de foc, per acabar amb l'encesa conjunta de tots els dimonis, traca final  i castell de focs artificials.

Correfocs grans

Correfoc gran és on treim tota la maquinària de Factoria, correfocs de màxima intensitat, amb tot el nostre art, l'art del foc.

Cada any organitzam correfocs grans i potents com el de Sant Antoni de Santa Maria del Camí: 4 colles participant, inclòs diable de Cua de Barcelona, ​​Nit de Foc de Santa Ponça amb 6 colles participant, Nit de foc de Peguera, Sant Antoni de Son Servera .... i participat en altres com Satan Pere d'Esporles, Nit de foc del Port d'Andratx, Fira del Foc d'Inca, Correfoc del Corpus a Barcelona, Correfoc a la Granada de Barcelona.....tot ells grans correfocs amb gran èxit, el que ens dóna la nostra millor carta de presentació, la feina ben feta.

Els correfocs grans tenen la mateixa extructura que els mitjans, però amb molta més intensitat de foc i durada: una introducció teatralitzada, seguida de l'inici de dimonis amb carretilles amb els aparells i bèsties de foc, pirotècnia volada i la bastida-escenari. Dimonis amb torxa, motoserra, bufadors, malabars de foc, dimonis amb carretillas. Més de 80 dimonis... Decoració amb la bastida-escenari, tòtems, xarxes, il·luminació vermella, llançaflames, màquines de fum... Tot per donar un ambient infernal. Música de la nostra potent batukada Ànimes de So; i per acabar, gran encesa conjunta de tots els dimonis, traca i potent castell de focs artificials: gran desplegament per a una nit inoblidable, que no deixa ningú indiferent.

Percussió

Ànimes de so és més que una batucada, és grup de potent percussió en costant mutació, amb ritmes que fugen del típic so brasiler, conbinant multitud d'instruments... Bidons, gaites, guitarres, baixos, tot per donar un potent so inimitable, que fa els nostres músics un orgull, si vols una música diferent per als teus esdeveniments Ànimes de So són els teus músics.

Laberint

El laberint, és un recorregut per diverses sales ambientades amb diferents temàtiques, on la por, nervis i tensió van de la mà, duim un grapat d'anys fent per a Tots Sants el laberint amb gran èxit i  en augment.  Sales com la cadira elèctrica, condemnat per injecció letal, pavelló psiquiàtic , matança de Texas, The Ring, sala de tortures i tot el que pots imaginar per portar la por al cos de l'espectador, pensat per a gent de totes les edats , una festa diferent que agrada molt, essent indispensable en la tardor mallorquina.