Ànimes de So

 La música és l'ànima del correfoc, més important fins i tot que les espires i el foc. No s'entén un correfoc sense la percussió de les nostres Ànimes de So, l'ànima de Factoria. Els nostres músics fugen dels típic so brasiler, són més que una batucada, són un grup de percussió contundent, en constant mutació, bidons, guitarra elèctrica, baixos, xeremies, instruments medievals... tot val en la recerca del so infernal perfecte i potent, un ambient únic que combinat amb els nostres dimonis fan un espectacle directe , directe a l'ànima.

 El millor Professor


Si hi ha una persona que porta dins la música, que la viu, que desprèn passió pel que fa, aquest és sens dubte el nostre mestre, Josep. Una persona que fa fàcil el que sembla impossible per a molts, un mag del so, que transmet el que sap amb facilitat, un luxe per a tots nosaltres.

T'esperam

Toques la guitarra, el baix, la bateria... Vols formar part d'un grup? T'agradaria començar a tocar la percussió? Et cercam! Vine, factoritza't! Forma part de la família Factoria de So. T'esperam! Contacta amb nosaltres.